ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ
..............................................................................................................
Μάζι με σας μπόρουμε να  σας συμβουλεύσουμε και να σχεδίασούμε τα εξής :

1. Σχεδιάσμός  σενάριων – πιθανά σενάρια και σχεδιάσμός  πιθανών συνδυασμών προϊόντων, για  απλοποιήση της διαδικασίας  διαχείρισης, πχ πλήκτρο εκτακτη αναγκη για κλεισίμο ολών των παρόχων και ριολών ή πλήκτρο Πάρτυ για δήμιουργια φωτισμού ανάλογα με τις διαθέσεις σας.

2. Πάρτε τον έλεγχο! Απομακρυσμένη πρόσβαση – Σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης του έξυπνου σπιτιού σας. Επίλεξτε συσκευές που μπορούν να λειτουργήσουν μέσω εφαρμογής που εγκαθίσταται στο smartphone ή το tablet σας όπου και να είστε.

3. Ενοποίηση όλων των  smart home συσκευών του σπιτιου σας. Πολλές από αυτές λειτουργούν στην δικιά τους αποκλειστική πλατφόρμα, οπότε πρέπει να γίνει σώστη επίλογη.  Δημιουργία της δικιάς  ενιαίας πλατφορμάς

4. Ασφάλεια και ευκολία – Οι smart home συσκευές μπορούν να καταστήσουν την ζωή μας πιο εύκολη, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ασφάλεια. Για παράδειγμα, με μια IP κάμερα παρακολούθησης μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας, ενώ παράλληλα ενημερώνεστε πότε επιστρέφουν τα παιδιά σας από το σχολείο, και εσείς να βρίσκεστε στην δουλειά.